Βάπτιση ή απλά Party με Οικολογική Συνείδηση !!!
gototopgototop


Advertisement

Βάπτιση ή απλά Party με Οικολογική Συνείδηση !!!

Ο πλανήτης καταστρέφεται, κάτι πρέπει να κάνουμε κι εμείς γι αυτό......Γιατί όχι τα πάντα στη ζωή μας να μην γίνονται έχοντας στο μυαλό μας αυτό το πράγμα?

Να τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για να διοργανώσουμε μια eco-friendly Βάπτιση ή παιδικό party. Με αυτό τον τρόπο όχι μονό προστατεύουμε το περιβάλλον αλλά και εμπλέκουμε και τα παιδιά σε αυτή  τη διαδικασία με αποτέλεσμα μεγαλώνοντας να ενδιαφέρονται για την προστασία του περιβάλλοντος.

Προσκλήσεις: Αντί να δώσετε προσκλήσεις από χαρτί, γιατί να μην στείλετε ηλεκτρονικές προσκλήσεις! Υπάρχουν άπειρα θέματα για να διαλέξετε στο διαδίκτυο και είναι πανεύκολο και να τις διαλέξετε και να τις στείλετε! Αν πάλι επιμένετε σε χάρτινες επιλέξτε κάτι που γίνεται να ανακυκλωθεί! 

Διακόσμηση: Η διακόσμηση που θα επιλέξετε προσέξτε να είναι από χαρτί ή ύφασμα αντί για πλαστικό π.χ. χάρτινες γιρλάντες, οι όποιες μπορεί να χρησιμοποιηθούν και μετά στην διακόσμηση του παιδικού δωματίου. 

Eco-friendly φαγητό:επιλέξτε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας τοπικές σπεσιαλιτέ από  τοπικά προϊόντα. Μπορείτε μάλιστα να επιλέξετε  πρώτες ύλες  βιολογικής καλλιέργειας. Το finger food είναι καταπληκτικό για εκδηλώσεις που αφορούν στα  παιδιά , (βάπτιση ή γενέθλια) και μπορεί να σερβιριστεί είτε σε ανακυκλώσιμα είτε σε κανονικά πιάτα 

"Πράσινες" μπομπονιέρες:Για τις μπομπονιέρες και τα δωράκια μην χρησιμοποιήσετε τίποτα πλαστικό, επιλέξτε χαρτί ή βαμβάκι. Για τα μικρά παιδάκια τα ξύλινα παιχνιδάκια είναι μια καλή επιλογή!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες  μέσα από τις φώτο-ιδέες του www.olagiativaptisi.grΒρεφικές Πάνες Agnotis.Αγοράσε τις βραβευμένες πάνες:

Fashionbay.gr.Μοναδικά ρούχα για μικρούς και μεγάλους

Youpharmacy.Μοναδικές προσφορές σε προϊόντα Frezyderm

Share

Υποστηρίζουμε:

Αναζήτηση...

Φώτο-Ιδέες

Χρήσιμες Προτάσεις

Live Radio

Max FM 100.2

Fly FM 88.1

Now Online

Έχουμε 287 επισκέπτες συνδεδεμένους

Όλα για τη βάπτιση με ένα κλικ!