Παιδικό Πάρτι με Καλλιτεχνικό Concept!
gototopgototop


Advertisement

Παιδικό Πάρτι με Καλλιτεχνικό Concept!

Χρώμα, χρώμα, χρώμα! Αυτό είναι το σύνθημα σε ένα πάρτι που θα ενθουσιάσει όλα τα παιδιά ηλικίας από 4 έως και 7 χρονών. Αφήστε τα εκφραστούν δημιουργικά, δίνοντας τους τα κατάλληλα υλικά για παιχνίδι και ετοιμάστε ένα σκηνικό που θα τους μείνει αξέχαστο. 

Κρεμάστε στην είσοδο ένα πανέμορφο στεφάνι από χρωματιστά μπαλόνια και καλωσορίστε με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο τους μικρούς Picasso.  Έχετε έτοιμα τα σύνεργα που θα τους χρειαστούν για το παιχνίδι τους. Μπαίνοντας λοιπόν το κάθε παιδί μπορεί να πάρει το καλαθάκι του με τις μπογιές του, τα πινέλα του, την πλαστελίνη του – όπου μπορείτε να έχετε κι έναν μικρό πλάστη- και τον λευκό καμβά του ή τα χαρτιά του για να αρχίσει να δημιουργεί. 

Άλλο ένα παιχνίδι που θα ενθουσιάσει τα παιδιά είναι να γεμίσουν μπουκάλια με χρωματιστή άμμο, τα οποία μπορούν να πάρουν και στο σπίτι τους.  Στο τραπέζι ένα τραπεζομάντιλο με χρωματιστές ρίγες ή με βούλες θα ταιριάζει απόλυτα ενώ μικροί ανεμόμυλοι σε διάφορα χρώματα μέσα σε μεταλλικά καλαθάκια, θα δένουν με το arty θέμα. Τα σουπλά σε σχήμα παλέτας θα είναι το κερασάκι στην τούρτα εάν μπορείτε να τα φτιάξετε.  Ετοιμάστε μερικά φαγητά που θα δείχνουν τις … καλλιτεχνικές ανησυχίες σας και απολαύστε μαζί με τα παιδιά σας αυτό το μοναδικό πάρτι αποκλειστικά για ανήσυχους μικρούς καλλιτέχνες. 

 

<<Πηγές>> simplycreativeinsanity.blogspot.com & jenny.grΒρεφικές Πάνες Agnotis.Αγοράσε τις βραβευμένες πάνες:

Fashionbay.gr.Μοναδικά ρούχα για μικρούς και μεγάλους

Youpharmacy.Μοναδικές προσφορές σε προϊόντα Frezyderm

Share

Υποστηρίζουμε:

Αναζήτηση...

Φώτο-Ιδέες

Χρήσιμες Προτάσεις

Live Radio

Max FM 100.2

Fly FM 88.1

Now Online

Έχουμε 46 επισκέπτες συνδεδεμένους

Όλα για τη βάπτιση με ένα κλικ!