Γεννήθηκε ο Ρουβάς junior!
gototopgototop

 

Advertisement

Γεννήθηκε ο Ρουβάς junior!

Η Κάτια Ζυγούλη είχε πόνους από το πρωί της Παρασκευής και ο αγαπημένος της Σάκης Ρουβάς θεώρησε σωστό να αναβάλει την προτελευταία εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη καθώς έφτασε η ώρα που η μικρή Αναστασία θα γνωρίσει το νέο της αδερφάκι!  Ο γιος του Σάκη γεννήθηκε σήμερα μετά τις 11 το πρωί με καισαρική τομή και η διαδικασία κράτησε τουλάχιστον 15 ώρες. Η Κάτια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό με βάρος 3,3 κιλά και από το πλευρό της δεν έλειψε ούτε στιγμή ο σύντροφός της. 

Ο Ρουβάς junior αποφάσισε να έρθει λίγο νωρίτερα στον κόσμο. Η Κάτια αν και ήταν στο μήνα της, ο γιατρός της υπολόγιζε να γεννήσει την ερχόμενη Πέμπτη. Μία μέρα δηλαδή πριν από την πρεμιέρα του τραγουδιστή στην Αθήνα. Το ζευγάρι έφτασε το βράδυ της Παρασκευής γύρω στις 11 στο μαιευτήριο Λητώ. Ο Σάκης και η Κάτια μπήκαν από την πίσω πόρτα για να μην τραβήξουν την προσοχή αλλά ένα τέτοιο χαρμόσυνο γεγονός δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφό... 

Οι συνεργάτες του τραγουδιστή μάλιστα έγραψαν στο twitter στις προσωπικές τους σελίδες ότι κάτω από άλλες συνθήκες θα στεναχωριόντουσαν που δεν θα εμφανιστούν το βράδυ στο μαγαζί. Η χαρά τους όμως είναι μεγάλη που πλέον ο Σάκης θα έχει ακόμα ένα μέλος στην οικογένεια του και σίγουρα θα το γιορτάσουν όλοι μαζί στην αποψινή τελευταία τους εμφάνιση. Τι καλύτερο από τον επιτυχημένο Έλληνα τραγουδιστή από να μοιραστεί την μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του με το αγαπημένο του κοινό. 

Ένα από τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει θα είναι σίγουρα και αυτό που είχε αφιερώσει στην 3χρονη σήμερα Αναστασία, όταν γεννήθηκε και δεν είναι άλλο από το "Ήρθες".  O Σάκης πετάει από την χαρά του και δεν σταματάει να χαμογελάει από την στιγμή που ήρθε στον στον κόσμο ο γιος του.Αξίζει να αναφέρουμε, ότι το ζευγάρι παρακαλεί θερμά τους φίλους της οικογένειας να μην σταλούν δώρα στο μαιευτήριο, αλλά να κατατεθούν χρήματα στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του φιλανθρωπικού οργανισμού "Ελπίδα": Alpha bank, 152002002000515. Τράπεζα Πειραιώς, 5017005517-191. Οι καταθέτες πρέπει να δίνουν το όνομά τους και τον κωδικό 20 ώστε να φαίνεται ο λόγος της κατάθεσης. 

Να τους ζήσει!

<<Πηγή>> Tlife.gr


Pharm24.gr Βρεφικά, Είδη Φαρμακείου, Κρέμες Προσώπου

Βρεφικές Πάνες Agnotis. Αγοράσε τις βραβευμένες πάνες

Fashionbay.gr. Μοναδικά ρούχα για μικρούς και μεγάλους

Share

Αναζήτηση...

Φώτο-Ιδέες

Χρήσιμες Προτάσεις

Live Radio

Max FM 100.2 | Live Radio

Fly FM 88.1

Now Online

Έχουμε 48 επισκέπτες συνδεδεμένους

Όλα για τη βάπτιση με ένα κλικ!